x
  • Reload captcha


  • Pamiętaj, że wyrażona przez Ciebie zgoda może zostać w każdym momencie odwołana, co poskutkuje wyłączeniem Twojej osoby od otrzymywania newslettera od naszej firmy. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem dotychczasowego przetwarzania Twoich danych osobowych.

    Nie dziękuje, nie chce się zapisywać

    Olej kokosowy

    Olej kokosowy tężeje w temperaturze poniżej 25°C i ma wtedy kolor biały. W postaci płynnej jest żółtawy. Stosuje się go do olejków do ciała i do masażu, a także do kremów dla cery suchej, dojrzałej, popękanej i zniszczonej promieniami słonecznymi, oraz do kremów przeciwko dermatozom, jak również do kosmetykow do pielęgnacji włosów suchych i łamliwych. Działa na skórę chłodząco i łagodząco. Właściwości: natłuszcza i odżywia, doskonały po opalaniu, dobry do masażu, pielęgnuje suche włosy, konsystencja balsamu Cudowny natłuszczająco nawilżający olej o wspaniałym zapachu świeżo rozłupanych orzechów kokosowych..

    Love me green pl@love-me-green.com https://love-me-green.pl/skin/frontend/lovemegreen/default/images/lmglogo.png